Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

uitslagen

Gelsenkirchen Agility

Op 1 mei 2019 is in Gelsenkirchen een agilitywedstrijd voor alle rassen georganiseerd.

Bartho heeft er met Gina oet de Poeterië deelgenomen en is in de A1 Large dagwinnaar geworden. ( 3e plaats Vast Parcours en 1e plaats Jumping )


Multi succes voor Oet de Poeterië

Op 28 april 2019 heeft KG Sirius de allereerste agilitywedstrijd voor Duitse Herders in Overijssel georganiseerd op het terrein van KG Salland. Het aantal ingeschreven deelnemers uit Nederland, België en Duitsland was groot. ( 41 )

Er deden vijf honden uit onze kennel mee. Anouk, Belle, Cheetah, Emy en Gina.

Wat er vandaag gebeurde, verwacht ik geen tweede keer. Er waren drie parcoursen, een eerste Vast Parcours, een tweede Vast Parcours en een Jumping. De laatste twee konden punten opleveren voor het dagklassement en voor de selectie voor de WK en bepaalden de winnaars van het dagklassement:

Veteranen 1e plaats: Belle oet de Poeterië met Bartho Leferink ( deelnemer WK 2017 )

Graad 1    1e plaats:  Gina oet de Poeterië met Bartho Leferink

Graad 2    1e plaats:  Cheetah oet de Poeterië met Kim Bokdam ( deelnemer WK 2018 )

Graad 3    1e plaats:  Emy oet de Poeterië met Linda Wets ( deelnemer WK 2018 )

Het was een fantastische dag, die geweldig goed was voorbereid en georganiseerd door Katalin Leferink. Er was een mooie catalogus ook uit haar handen voortgekomen.

Pepper 12 jaar

 

15 maart 2018 is onze Pepper van Iwan's Haus 12 jaar geworden. Ze mag er nog zijn en heeft veel plezier in het leven. Ze heeft IPO 3 en is aangekeurd. Ze is behendigheidshond van het jaar 2015 geworden en heeft al veel prijzen gewonnen. Ze heeft 4 nesten ( A-B-C-D )gehad. Anouk en Belle Oet de Poeterië zijn ook bij ons. Ze is oma van Gina Oet de Poeterië, die inmiddels al AD en BH en IPO 1 heeft gehaald en met Pasen neemt ze deel aan haar eerste behendigheidswedstrijd in Keulen.         Op 5 maart, Kort voor haar 13e verjaardag hebben we helaas afscheid van Pepper moeten nemen.

Kim Bokdam genomineerd

Vrijdag 17 februari 2018 vindt het jaarlijkse sportgala plaats in "De Kappen" te Haaksbergen.

Kim Bokdam van Kringgroep Sirius is genomineerd als sportvrouw van het jaar 2017, wegens haar prestaties op het WUSV wereldkampioenschap Agility met haar Duitse Herder Cheetah Oet de Poeterië. We zijn erg trots op allebei en wensen Kim veel geluk bij de verkiezing.

Hieronder de link naar het filmpje van Sternet, waarin Kim een interview geeft.

https://www.youtube.com/watch?v=-zYtcWJtWxU


Cheetah oet de Poeterië

Succes voor Kim Bokdam met Cheetah oet de Poeterië op de WK Agility 2017 in Tilburg

Op de WUSV 2017 in Tilburg heeft Kim Bokdam met Cheetah Oet de Poeterië een mooie 9e plaats in de finale agility gehaald en werd daarmee de beste Nederlander. Er waren 105 deelnemers, waarvan er 4 Nederlanders in de finale kwamen.Wij wensen Kim met Cheetah nog veel succes in de komende jaren!