Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

nieuws

Pepper 12 jaar

 

15 maart 2018 is onze Pepper van Iwan's Haus 12 jaar geworden. Ze mag er nog zijn en heeft veel plezier in het leven. Ze heeft IPO 3 en is aangekeurd. Ze is behendigheidshond van het jaar 2015 geworden en heeft al veel prijzen gewonnen. Ze heeft 4 nesten ( A-B-C-D )gehad. Anouk en Belle Oet de Poeterië zijn ook bij ons. Ze is oma van Gina Oet de Poeterië, die inmiddels al AD en BH en IPO 1 heeft gehaald en met Pasen neemt ze deel aan haar eerste behendigheidswedstrijd in Keulen.

Kim Bokdam genomineerd

Vrijdag 17 februari 2018 vindt het jaarlijkse sportgala plaats in "De Kappen" te Haaksbergen.

Kim Bokdam van Kringgroep Sirius is genomineerd als sportvrouw van het jaar 2017, wegens haar prestaties op het WUSV wereldkampioenschap Agility met haar Duitse Herder Cheetah Oet de Poeterië. We zijn erg trots op allebei en wensen Kim veel geluk bij de verkiezing.

Hieronder de link naar het filmpje van Sternet, waarin Kim een interview geeft.

https://www.youtube.com/watch?v=-zYtcWJtWxU


Cheetah oet de Poeterië

Succes voor Kim Bokdam met Cheetah oet de Poeterië op de WK Agility 2017 in Tilburg

Op de WUSV 2017 in Tilburg heeft Kim Bokdam met Cheetah Oet de Poeterië een mooie 9e plaats in de finale agility gehaald en werd daarmee de beste Nederlander. Er waren 105 deelnemers, waarvan er 4 Nederlanders in de finale kwamen.Wij wensen Kim met Cheetah nog veel succes in de komende jaren!